RETORISK RÅDGIVNING & SPARRING

Det individuelle rådgivningsforløb

Vil du gerne stå stærkere retorisk, men har brug for hjælp til at sætte fingeren på, hvor og hvordan du skal sætte ind for at komme til det? Eller ved du allerede nu, hvor du gerne vil udvikle dig, men mangler en, der kan give dig værktøjerne og hjælpe dig med at styrke dine formidlingsevner? Så er et forløb med retorisk rådgivning og træning måske noget for dig. Her kommer vi hele vejen rundt om dig og din måde at præsentere og formidle på. Jeg kigger på alt fra dit indhold til din fremførelse og sætter ind lige dér, hvor du har brug for det. 

Det hele starter med dig

Et individuelt træningsforløb begynder altid med en samtale, hvor vi sammen afdækker dine mål, behov og ønsker til træningsforløbet. Hvor er du nu, og hvor vil du gerne ende? Derfra tilrettelægger vi indhold, omfang og format på træningen. Du får en personlig handleplan med øvelser udvalgt særligt til dig. Træningen tilpasses løbende, så vi sikrer os, at du hele tiden bevæger dig den rigtige retning.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan du kan komme til at stå stærkere retorisk? Kontakt mig  gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Siden er under opbygning